QUI SOM

QUI SOM?


GRÀFIQUES POLLÈNTIA, és una empresa familiar que des de fa 2 generacions es dedica fonamentalment al món de la comunicació impresa.


Fundada a finals dels anys 80, ens carecteritzam per defensar els interessos dels nostres clients oferint un servei atent, personalitzat i professional, i assessorant en cada etapa del procés per oferir un producte adaptat a cada una de les seves necessitats.


Un personal preparat i una maquinària en constant evolució fan que la producció es centri dins el nostre taller amb un alt nivell de qualitat.


Oferim una atenció personalitzada, assessorant en tot moment per optimitzar i obtenir el màxim rendiment en cada sector.

QUIENES SOMOS?


GRÀFIQUES POLLÈNTIA, es una empresa familiar que desde hace 2 generaciones se dedica fundamentalmente al mundo de la comunicación impresa.


Fundada a finales de los años 80, nos carecterizamos por defender los intereses de nuestros clientes ofreciendo un servicio atento, personalizado y profesional, y asesorando en cada etapa para ofrecer un producto adaptado a cada una de sus necesidades.


Un personal preparado y una maquinaria en constante evolución hacen que la producción se centre en nuestro taller con un alto nivel de calidad.


Ofrecemos una atención personalizada, asesorando en todo momento para optimizar y obtener el máximo rendimiento en cada sector.